Ønsker du å levere bilen din til et bilopphuggeri i Oslo eller Akershus? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med en rekke bilopphuggerier i Akershus og Oslo: Stokstad AS, Skedsmo Bilopphogging AS, Skedsmo Bilopphogging AS Avd. Auli, Asker og Bærum Bilopphuggeri, Østlandske Bilsanering og Ragn-Sells AS Avd Jessheim . Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Asker & Bærum Bilopphoggeri AS

Asker og Bærum Bilopphuggeri AS ble etablert i 1994 av nåværende eiere Per Kr. Rustan og Trond Nilsen. Vårt fokus er på sikker sanering og gjenvinning av utrangerte kjøretøy. Vi selger ikke brukte bildeler. Har du spørsmål, stikk innom i vår åpningstid man-fre 09:00 – 16:00, Tors 09:00 – 18:00 eller kontakt oss på telefon eller epost.

Telefon: 67 13 54 10

Epost: ab@hoggeri.no

Adresse; Isiveien 59, 1340 Skui

Asker & Bærum bilopphoggeri på internett

Ragn-Sells Jessheim

Levere bilen til vraking på Øvre Romeriket? Ragn-Sells er et nyoppstartet moderne bilopphuggeri beliggende på Hovinmoen. Du kan levere din bil til huggeriet alle ukedager. Hvis bilen må hentes kontakter du oss og vi fikser det. Ta kontakt med oss eller les mer på Ragn-Sells AS sine nettsider.

Hovinmovegen 158

2067 Jessheim

Tlf: 22 800 800

https://www.ragnsells.no/tjenester/bilopphugging/

Østlandske Bilsanering AS

Østlandske Bilsanering AS lokalisert på Langhus rett av E6 mellom Kolbotn og Ski. Vi er et nyoppstartet bilopphuggeri, men har lang fartstid i avfallsbransjen. Vi har mottak av biler men IKKE delesalg. Ta kontakt med oss på telefon for mer informasjon om gjenvinning av bilen din!

Regnbueveien 4
1405 Langhus
Tlf. 64 86 31 03

post@follotruckutleie.no

 

Skedsmo Bilopphogging AS Avd. Auli

Skedsmo bilopphogging AS Avd. Auli ligger i Haga næringspark, nedre hagavei 235 på Auli. Her har vi mottak av biler men IKKE delesalg.   Ta kontakt med oss på telefon for mer informasjon om bilgjenvinning eller kjøp av bildeler!

Hagavegen 235
1929 Auli
Tlf. 63 87 64 61

www.sbo.no

Stokstad AS

Stokstad AS er Norges største offisielle godkjente bilopphuggeri. Bilopphuggeriet ligger mellom Alnabru og Bryn i Oslo og har et stort utvalg av brukte bildeler. Stokstad AS tilbyr både henting av bilvraket ditt i tillegg til at de leverer skiltene dine gratis. Ta kontakt for mer informasjon om vrakpant, henting og bilgjenvinning i Oslo og områdene rundt!

Smalvollveien 20
0611 OsloTlf. 23 24 93 93
E-post: bil@stokstad.no

Skedsmo Bilopphogging AS

Skedsmo bilopphogging AS er et bilopphuggeri som ligger på Skedsmokorset i Akershus, kun 20 minutter nord for Oslo. Bilopphuggeriet er offisielt godkjent og tar imot ditt bilvrak og selger også brukte bildeler. Ta kontakt med de for mer informasjon om bilgjenvinning!

Industriveien 9A
2021 Skedsmokorset

Tlf: 63 87 64 61
E-post: post@sbo.no

www.sbo.no