Ønsker du å levere bilen til til bilopphuggeri i Buskerud? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med en rekke bilopphuggerier i Buskerud: Lier Bilgjenvinning AS, Hellik Teigen AS, Bildemontering Ringerike AS, Kongsberg Samlesentral AS, Saggrenda Bilopphuggeri AS og Hermod Teigen AS Avd. Drammen. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Kongsberg Samlesentral AS

1/1-2014 startet Kongsberg Samlesentral AS med mottak av vrakbiler. Kongsberg Samlesentral AS tar i mot alt av vrakbiler. Alle kjøretøy blir forskriftmessig miljøsanert før de går videre til gjenvinning. Vi selger ikke brukte bildeler.  Vi har åpent hverdager 07:30 – 15:30 Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Epost: kongsbergsamlesentral@hermod-teigen.no

Telefon: 32 76 70 60

Adresse: Askeladden 7, 3614 Kongsberg

Saggrenda Bilopphuggeri AS

Moderne bilopphuggeri som fokuserer primært på salg av nyere deler fra forsikringsbiler samt mottak av utrangerte kjøretøy. Åpent hverdager fra 08:00 – 16:00. Besøk vår hjemmeside eller ring oss hvis du har spørsmål.

Telefon: 32765164

Epost: post@bruktdeler.com

Adresse: Meheiaveien 15, 3614 Kongsberg

Vår side på web

Lier Bilgjenvinning AS

Lier Bilgjenvinning AS ligger midt i Lierbyen og er et av de største bilopphuggeriene på Østlandet. Har du et bilvrak stående? Lever det i dag for bilgjenvinning og resirkulering. Ikke la bilvraket stå å ruste i naturen. Lier Bilgjenvinning har i tillegg et stort utvalg av brukte bildeler og selger både nye og brukte dekk. Ta kontakt eller besøk nettsidene til bilopphuggeriet Lier Bilgjenvinning deres for mer informasjon.

Hegsbroveien 46, Lierbyen,
3400 Lier
Pb. 44, 3401 Lier

Tlf: 32 84 23 00
E-post: post@LBAS.no

www.bilgjenvinning.no

Hellik Teigen AS

Hellik Teigen AS ligger i Hokksund og tar imot ditt bilvrak. Bilopphuggeriet er et av landets største gjenvinningsstasjoner for jern og metall og ligger ca 25 minutter i bil fra Drammen sentrum. De holder åpent fra mandag-fredag. Ta kontakt på e-post, telefon eller besøk nettsiden deres for mer informasjon.

Loesmoveien 1
3300 Hokksund

Tlf. 32 25 27 00
E-post: post@hellik-teigen.no

www.hellik-teigen.no/

Bildemontering Ringerike AS

Bildemontering Ringerike AS er et bilopphuggeri i Hønefoss og tar imot biler fra hele Ringerike kommune og store deler av Hadeland. Bilopphuggeriet tar imot ditt bilvrak fra man-fre. Ønsker du henting av bilvraket, kan det avtales direkte med bilopphuggeriet mot betaling. 

Hensmoen
Pb. 1072 Flattum
3503 Hønefoss

Tlf: 32 13 11 34
E-post: post@bdr.as

www.bil-demontering.no