Ønsker du å levere bilvrak til bilopphuggeri i Hedmark? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med en rekke bilopphuggerier i Hedmark: Ragn-Sells AS Avd Hamar, Ragn Sells A/S avd. Kongsvinger, Hedmark Bilsenter AS og Brødr. Kristiansen AS. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Ragn-Sells Hamar

Levere bilen til vraking i Hamar-området? Ragn-Sells er et stort bilopphuggeri med avdeling på Furnes i Hamar kommune. Du kan levere ditt bilvrak til dette bilopphuggeriet hele uken. Ønsker du henting av bilvrak, kan dette avtales med bilopphuggeriet direkte. Ta kontakt eller les mer på Ragn-Sells AS sine nettsider.

Arnkvernvegen 251

2320 Furnes

Tlf: 22800800

https://www.ragnsells.no/tjenester/bilopphugging/

Hedmark Bilsenter AS

Hedmark Bilsenter AS er et offentlig godkjent bilopphuggeri som ligger på Næroset i Hedmark. Ønsker du å levere bilen din til bilopphuggeri, kan du ta kontakt direkte eller se mer informasjon på Hedmark Bilsenter sine nettsider. Hedmark Bilsenter ligger rett utenfor sentrum av Næroset, kun 10 minutter fra Moelv og Rudshøgda. I tillegg selger bilsenteret bildeler fra brukte biler, motorsykler, lastebiler, campingbiler og traktorer. 

2364 Næroset

Tlf: 62 35 93 40
E-post: post@hedmarkbilsenter.no

www.hedmarkbilsenter.no

Brødr. Kristiansen AS

Har du et bilvrak stående? Lever det til Brødr. Kristiansen bilopphuggeri i Elverum. Leverer du bilen din for bilgjenvinning her, mottar du vrakpanten kontakt hvis bilen er komplett. Ønsker du at bilvraket skal hentes, kan det avtales. Se mer informasjon på nettsidene eller ta kontakt direkte med bilopphuggeriet.

Hornmoen
Elverum,
Tlf. 62 41 16 95
www.bkbildeler.no