Ønsker du å levere bilen din til bilopphuggeri i Vestland? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med en rekke bilopphuggerier i Vestland: Ragn-Sells AS Avd. Stord, Stord bilgjenvinning, Ragn-Sells Avd. Voss og Norscrap West. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Norscrap West

Norscrap West er et bilopphuggeri som ligger på Askøy ved Bergen, nærmere bestemt på Hanøytangen. Leverer du bilvraket ditt til bilgjenvinning, mottar du vrakpant. Du kan også få redusert årsavgiften på bilen. Ønsker du at bilen hentes, kan dette avtales med bilopphuggeriet. Ta kontakt på telefon eller se mer informasjon på deres nettsider. Merk: Norscrap west har ikke delesalg.

Hanøytangen 122,
5310 Hauglandshella.

Tlf: 56 15 72 00
E-post: firmapost@norscrap.no

www.norscrapwest.no

Ragn-Sells AS, Avd Bergen

Ragn-Sells sin avdeling i Bergen er et offentlig godkjent bilopphuggeri.

Bilopphuggeriet holder åpent alle hverdager fra 07:00-16:00. Les mer på nettsidene eller ta direkte kontakt på telefon.

Fanaveien 221
5239 Rådal
Tlf. 22800800

www.ragnsells.no/Bergen

Ragn-Sells Avd. Stord

Ragn-Sells sin avdeling på Stord er et offentlig godkjent bilopphuggeri. Her kan du levere bilen din for bilgjenvinning, leie container i områdene rundt Stord, og levere annet avfall som skal til gjenvinning. Bilopphuggeriet og avfallsstasjonen holder åpent alle hverdager fra 07:00-15:30. Les mer på nettsidene eller ta direkte kontakt på telefon.

Eldøyane 130
5411 Stord
Tlf. 22800800

www.ragnsells.no/Stord

Stord bildemontering

Stord bildemontering ligger på Sagvåg på Stord. Ønsker du å levere et bilvrak til bilopphuggeri? Ta kontakt med Stord bildemontering direkte på telefon. Leverer du et bilvrak for bilgjenvinning mottar du vrakpant.

Grunnavågsvegen 60

5410 Sagvåg

Tlf: 53 49 45 54

Ragn-Sells Voss

Ragn-Sells Avd Voss er tidligere Bjørke Bilopphogging og er et offentlig godkjent bilopphuggeri. Ønsker du å levere bilen din til bilgjenvinning, kan dette gjøres her fra mandag til fredag. Se internettsiden for åpningstidene. Ragn-Sells Voss selger også brukte bildeler. Hvilke bildeler de har inne, kan du søke etter på deres nettsider.

Bjørkemoen 56,
5700 Voss

Tlf: 22800777
Kjøp av deler: deler@hogging.no
Andre henvendelser: post@hogging.no

www.hogging.no

www.ragnsells.no

Norscrap West

Norscrap West er et bilopphuggeri som ligger på Askøy ved Bergen, nærmere bestemt på Hanøytangen. Leverer du bilvraket ditt til bilgjenvinning, mottar du vrakpant. Du kan også få redusert årsavgiften på bilen. Ønsker du at bilen hentes, kan dette avtales med bilopphuggeriet. Ta kontakt på telefon eller se mer informasjon på deres nettsider. PS: Norscrap west har ikke delesalg.

Hanøytangen 122,
5310 Hauglandshella.

Tlf: 56 15 72 00
E-post: firmapost@norscrap.no

www.norscrapwest.no