Har du et bilvrak stående som du vil levere til bilopphuggeri i Nordland? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med bilopphuggerier i Nordland: Østbø AS avd. Fauske, Willys Verksted AS og Lofoten Bilopphøggeri. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Østbø AS avd. Fauske

Østbø AS bilopphuggeri ligger i Fauske og tar imot ditt bilvrak alle hverdager. Ønsker du at noen kommer å henter bilen din, kan det avtales direkte med bilopphuggeriet. Østbø AS kjøper også andre metaller og jern. 

Finneid Industriområde
8200 Fauske

Tlf. 95 44 91 70
E-post: fauske@ostbo.no

www.ostbo.no

Willys Verksted AS

Har du et bilvrak stående? Lever det til bilopphuggeri i Narvik hos Willys Verksted AS. Bilopphuggeriet som ligger rundt 5 minutter utenfor Narvik sentrum. Bilopphuggeriet har over 30 års erfaring med salg av brukte bildeler og demontering av gamle kjøretøy. Hit kan du både levere personbiler, varebiler, campingbiler og minibusser, samt snøscootere. Les mer på nettsidene eller ta kontakt med bilopphuggeriet direkte.

Besøksadresse:
Nedre Øyra 7 A
8514 Narvik

Postadresse:
Postboks 137
8502 Narvik

Tlf: 76 96 05 50
E-post: post@willysverksted.no

www.willysverksted.no