Trenger du et bilopphuggeri i Oppland? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med bilopphuggerier i Oppland: Vinstra Bil-demontering, Frya Grustak og Hunder Bil-demontering. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Vinstra Bil-demontering

Vinstra Bil-demontering er et bilopphuggeri som ligger på Lomoen Industriområde i Vinstra. Har du et gammelt bilvrak stående, så kan du levere det til bilopphuggeriet og motta vrakpant for innlevert bilvrak. Ta kontakt med Vinstra Bil-demontering direkte for mer informasjon om åpningstider og levering.

 

Tekstilveien 10,

2640 Vinstra

Tlf. 61 29 07 09900 90 731

Hunder Bil-demontering

Hulder Bil-demontering ligger i Øyer kommune i Gudbrandsdalen. Har du et bilvrak stående, vil bilopphuggeriet Hulder Bil-demontering ta det imot og du vil motta vrakpant for bilen. Bilopphuggeriet holder åpent alle hverdager og lørdager og i tillegg til å motta vrakbiler, så selger de deler til bil, motorsykkel og snøscooter. Ta kontakt direkte for mer informasjon.

Hundervegen 437
2636 Øyer.

Tlf: 61 27 42 90
E-post: bjgust2@online.no

www.gd.no/derdubor/bil-demontering

Frya Grustak AS

Frya Grustak er et bilopphuggeri i Ringebu kommune som tar imot ditt bilvrak for bilgjenvinning. I tillegg til å være et offentlig godkjent bilopphuggeri, har de tilgang på en stor maskinpark. Ønsker du mer informasjon, kan du ta kontakt med Frya Grustak direkte på telefon eller e-post. Les mer på nettidene.
Frya Industriområde

2630 Ringebu

www.fryagrustak.no