Ønsker du å levere bilen din til bilopphuggeri i Østfold? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med bilopphuggerier i Østfold. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Ragn-Sells AS avd Sarpsborg

Ragn-Sells sin avdeling i Sarpsborg er et offentlig godkjent bilopphuggeri. Her kan du levere bilen din for bilgjenvinning, leie container i områdene rundt Sarpsborg, som Halden og Fredrikstad, og levere annet avfall som skal til gjenvinning. Bilopphuggeriet og avfallsstasjonen holder åpent alle hverdager fra 07:00-15:00. Les mer på nettsidene eller ta direkte kontakt på telefon.

Torpebaugen 8
1706 Sapsborg
Tlf. 22800800
www.ragnsells.no/sarpsborg

Ragn-Sells AS avd Moss

Ragn-Sells sin avdeling i Moss er et offentlig godkjent bilopphuggeri og avfallsstasjon. Har du et bilvrak stående, bør du levere den til gjenvinning for miljøet og du vil motta vrakpant. Du kan også levere annet type avfall og leie container dersom du bor i områdene rundt Moss, som Ski, Ås, Råde, Rygge, Drøbak, Son og Askim.Bilopphuggeriet holder åpent alle hverdager fra 07:00-16:00. Les mer på nettsidene eller ta direkte kontakt på telefon.

Industriveien 24
1599 Moss

Tlf. 22800800
www.ragnsells.no/Moss