Trenger du et bilopphuggeri i Rogaland? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med flere bilopphuggerier i Rogaland: Olas Bil AS, Stena Recycling A/S, Knoks Bildeler AS, Kaldheims Bildeler AS og Hompen Dekk og Bil AS. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Olas Bil AS

Olas Bil AS er et bilopphuggeri i Avaldsnes i Karmøy kommune, ikke langt fra Haugesund sentrum. Bilopphuggeriet tar imot og resirkulerer bilvrak. Har du et bilvrak stående? Ta kontakt med Olas Bil i dag og lever det til gjenvinning. Bilopphuggeriet er åpent alle hverdager, samt lørdager (stengt på lørdager i juli og august). Olas Bil har i tillegg et stort utvalg av brukte bildeler. Ta en titt på nettsiden for å se utvalget av bildeler som er inne akkurat nå.

Røkleivveien,
4262 Avaldsnes.

Tlf: 52 84 26 41
E-post: post@bildeler.net

www.bildeler.net

Stena Recycling A/S fillial Haugesund

Stena Recycling sin avdeling i Haugesund tar imot ditt bilvrak for gjenvinning. Har du et gammelt bilvrak stående hos deg, bør du levere det til et bilopphuggeri for resirkulering og demontering. Stena Recycling i Haugesund holder åpent alle hverdager fra 07:00-15:00. Ta kontakt med bilopphuggeriet direkte for mer informasjon.

Besøksadresse:
Bøneset Industriområde
Bønesvegen 70
4260 Torvastad

Tlf: 52 81 48 10

www.stenarecycling.no/Haugesund

Knoks Bildeler AS

Knoks Bildeler er et offentlig godkjent bilopphuggeri som ligger i Sandnes i Rogaland. Bilopphuggeriet tar imot gamle bilvrak for gjenvinning og resirkulering av deler. Knoks Bildeler har i dag et lager bestående av rundt 35.000 brukte bildeler til salgs. Ta kontakt med Knoks Bildeler direkte for mer informasjon, eller les mer på nettsidene deres.

Luramyrveien 39-41
4391 Sandnes

Tlf. 51 63 72 50
E-post: salg@knoks.no

www.knoks.no

Kaldheims Bildeler AS

Kaldheims Bildeler AS er et offentlig godkjent bilopphuggeri i Sandeid. Bilopphuggeriet ligger på Steinland industriområde og tar imot ditt bilvrak alle hverdager og lørdager. Har du behov for brukte bildeler? Kaldheims Bildeler har et lager på over 20.000 brukte bildeler til salgs. Se mer informasjon på nettsidene eller ta direkte kontakt med bilopphuggeriet i dag for levering av bilvrak eller kjøp av bildeler.

Sandeidvegen 361
5585 Sandeid

Tlf: 52 76 66 50
E-post: firmapost@kaldheimsbildeler.no

www.kaldheimsbildeler.no

Hompen Dekk og Bil AS

Hompen Dekk og Bil AS ligger i Vikeså i Bjerkreim kommune og er et offentlig godkjent bilopphuggeri. Har du et bilvrak stående, bør du levere det til et bilopphuggeri for gjenvinning og resirkulering. Bilopphuggeriet kan hente bilvraket etter avtale. Er du ute etter nye eller brukte bildeler, har Hompen Dekk og Bil et stort utvalg til salgs. I tillegg gjennomfører de service på biler som oljeksift, dekkskift og små reparasjoner. 

4389 Vikeså

www.hompen.no