Ønsker du å levere bilen din til bilopphuggeri i Telemark? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med bilopphuggerier i Telemark: Seljord Bilopphugging AS, Ragn-Sells AS og Araz Bilopphugging. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Ragn-Sells AS avd Stathelle

Ragn-Sells avdeling, som ligger på Skjerkøya i Stathelle, er et offentlig godkjent bilopphuggeri. I tillegg tilbyr de leie av container i områdene rundt Skien, Porsgrunn, Bamble og Stathelle. Har du annet avfall som du vil gjenvinne, kan dette også leveres her. Les mer om biloppugging, gjenvinning og leie av container på nettsidene.

Skjerkøyveien 80

3962 Stathelle

Tlf:22800800

www.ragnsells.no/stathelle-skjerkøya

Seljord Bilopphuggeri AS

Seljord Bilopphuggeri AS er et offentlig godkjent bilopphuggeri. Her kan du levere bilen din til gjenvinning og kjøpe brukte bildeler.

Bilopphuggeriet holder åpent Mandag- Torsdag 08:00-15:30, Fredag 08:00-14:00 og lørdager stengt. Kom innom oss eller kontakt oss på telefon eller epost.

Århusmoen 20  (Århus Industriområde)
3840 Seljord

Tlf: 35050990
E-post: post@seljordhuggeri.no

Araz Bilopphugging DA

Araz Bilopphugging er et bilopphuggeri som ligger i Skien kommune, kun 10 minutter i bil fra Porsgrunn sentrum. Ønsker du å levere et bilvrak til bilgjenvinning, kan du ta direkte kontakt med bilopphuggeriet på telefon. Alle som leverer biler for gjenvinning, mottar vrakpant.

Svanvikveien 300
3739 Skien

Tlf. 35 59 32 33