Ser du etter et bilopphuggeri i Vestfold? Vi sørger for at bilen din blir hugget opp på en miljøvennlig måte og vi samarbeider med bilopphuggerier i Vestfold: Ragn-Sells AS, Jern og Metallomsetning AS, Grøstad Bilverksted AS og Bamse Metall, Bil og Deler AS. Ta en kikk på listen nedenfor og besøk et av våre partner bilopphuggerier for en miljøvennlig sanering av ditt kjøretøy. Bra for miljøet, bra for din lommebok.

Bamse Metall Bil og Deler AS

Bamse Metall AS er et bilopphuggeri i Skoppum, mellom Horten og Tønsberg. Bilopphuggeriet tar i mot alle typer biler til gjenvinning, og du vil motta vrakpant. Ønsker du at bilvraket skal hentes, er det mulig å avtale direkte med bilopphuggeriet. Er du interessert i brukte bildeler, så har Bamse Metall AS et stort utvalg. Les mer på nettsidene eller ta kontakt direkte.

Tverrmyra 7
3185 Skoppum

Tlf: 33 07 41 10
www.bamsemetall.no

Ragn-Sells AS avd Borgeskogen (Stokke)

Ragn-Sells AS sin avdeling i Stokke, nærmere bestemt Borgeskogen, har et bilopphuggeri der du kan levere bilen din for gjenvinning. I tillegg til å være et bilopphuggeri, er dette et gjenvinningssted for annet avfall. Du kan også leie container i områdene i og rundt Tønsberg, Sandefjord og Stokke. Les mer på nettsidene til Ragn-Sells, eller ta kontakt på telefon.

Borgeskogen 43D
3160 Stokke

Tlf: 228 00 809/228 00 594

www.ragnsells.no/borgeskogen-stokke

BilMeta AS

BilMeta AS er et bilopphuggeri i Sandefjord. Bilopphuggeriet tar i mot alle typer kjørtetøy til gjenvinning, og du vil motta vrakpant. Ønsker du at bilvraket skal hentes, er det mulig å avtale direkte med bilopphuggeriet. Er du interessert i brukte bildeler, så har BilMeta AS et stort utvalg. Les mer på nettsidene eller ta kontakt direkte.

Østerøyveien 41
3236 Sandefjord

Tlf: 980 51 555
Vår facebook side

Jern og Metallomsetning AS

Jern og Metallomsetning er et bilopphuggeri som ligger i Larvik. Bilopphuggeriet har lang erfaring og er et offentlig godkjent bilopphuggeri. Bilopphuggeriet tar i mot bilvrak for gjenvinning og har i tillegg en egen jernavdeling som kjøper jern og metaller fra både privatpersoner og fra industrier. De har også over 15.000 brukte bildeler, dersom det skulle være interessant.

Sagveien 1-3
3262 Larvik

Tlf. 33 14 03 40
www.jm-omsetning.no

Grøstad Bilverksted AS

Grøstad Bilverksted er et offentlig godkjent bilopphuggeri og bilverksted. Bilopphuggeriet ligger på Barkåker, kun 6 km fra Tønsberg sentrum. Fra Horten tar det ca. 20 minutter å kjøre med bil. Verkstedet har stått siden 30-tallet og utfører alt fra EU-kontroller, reparasjoner av personbiler, AC-service, skifte av olje og ikke minst gjenvinning av bilvrak. Les mer på deres nettsider eller ta kontakt på telefon.

Hortensveien 120
3157 Barkåker

Tlf. 33 00 38 40
www.grostad-bilverksted.no